Familie

Wil je mooie foto’s van je familie? Boek dan een familie fotoshoot! Wie er op de foto gaat bepaal jij zelf: het gezin, kinderen, opa’s en oma’s. Ik maak foto’s van jullie in een natuurlijke setting. Er mag vooral plezier gemaakt worden tijdens de fotoshoot!

Ik werk voor de fotoshoot op locatie. Dit kan buiten zijn, maar ook bij jou thuis. Samen overleggen we wat de beste plek is.  Hoe lang een fotoshoot duurt is afhankelijk van hoeveel personen er op de foto willen en van de medewerking van kinderen. Een fotoshoot duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Je krijgt van mij in ieder geval tien mooie foto’s van goede kwaliteit, in kleur en in zwart wit. Mijn fotografiestijl is natuurlijk, puur en spontaan. Het krijgen van mooie foto’s is natuurlijk het belangrijkste als je een fotoshoot boekt, maar ik vind het ook erg belangrijk dat de fotoshoot een leuke ervaring is. Als de gefotografeerde(n) op hun gemak zijn en plezier hebben, zie je dat terug op de foto.

Ik werk niet met vaste prijzen, omdat mijn ervaring is dat wensen erg uiteen kunnen lopen. Daarom is de prijs van de fotoshoot afhankelijk van wat jij wilt, zoals hoeveel mensen gefotografeerd willen worden of op hoeveel verschillende locaties je wilt fotograferen. Op deze manier kun je de fotoshoot simpel en goedkoop houden of uitgebreider maken. Neem contact met mij op om jouw wensen te bespreken! Ik woon in Hengelo (Overijssel). Binnen een straal van 10 km reken ik geen reiskosten.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin