Baby/newborn

Babietjes, ze worden zo snel groot! Belangrijk dus om foto’s te hebben van toen ze nog zo heel klein waren! Met een baby/newborn fotoshoot laat je jouw kindje kort na de geboorte vastleggen. Dit kan binnen een paar weken zijn, maar het kan ook nog na een paar maanden. Bij een baby fotoshoot maak ik ook altijd foto’s van dichtbij, zodat je de de kleine handjes en voetjes goed kunt zien.

Ik werk voor de fotoshoot op locatie. Dit kan buiten zijn, maar ook bij jou thuis. Samen overleggen we wat de beste plek is.  Voor jullie fotoshoot neem ik alle tijd. Een kleintje is niet te regisseren. Wil de baby toch nog wat eten of moet er een luier vervangen worden? Geen probleem. Ik wil dat de fotoshoot voor jullie een leuke en ontspannen ervaring is. Hoe lang een fotoshoot duurt is dan ook niet goed te zeggen, maar het zal ongeveer anderhalf tot twee uur duren. Naast de (pasgeboren) baby kunnen ook de ouders en broertjes en/of zusjes gefotografeerd worden. Hoe meer mensen er op de foto willen, hoe langer het meestal duurt. Je krijgt van mij in ieder geval tien mooie foto’s van goede kwaliteit, in kleur en in zwart wit. Mijn fotografiestijl is natuurlijk, puur en spontaan. Het krijgen van mooie foto’s is natuurlijk het belangrijkste als je een fotoshoot boekt, maar ik vind het ook erg belangrijk dat de fotoshoot een leuke ervaring is.

Ik werk niet met vaste prijzen, omdat mijn ervaring is dat wensen erg uiteen kunnen lopen. Daarom is de prijs van de fotoshoot afhankelijk van wat jij wilt, zoals hoeveel mensen gefotografeerd willen worden of op hoeveel verschillende locaties je wilt fotograferen. Op deze manier kun je de fotoshoot simpel en goedkoop houden of uitgebreider maken. Neem contact met mij op om jouw wensen te bespreken! Ik woon in Hengelo (Overijssel). Binnen een straal van 10 km reken ik geen reiskosten.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin